O nama

24

Godine iskustva

Od svog osnivanja 2000-te godine Block Lock Doors veruje u vrednosti za koje smatramo da su temelj našeg dosadašnjeg, a i budućeg uspešnog poslovanja:

  • kvalitetan proizvod
  • stručnost, profesionalnost i ljubaznost u svakom poslovnom kontaktu
  • usavršavanje tehnologije proizvodnje
  • izbor kvalitetnih materijala koji prati svetske trendove
  • realizacija najzahtevnijih ideja
  • garancija kvaliteta

Block Lock Doors svojim klijentima nudi najprihvatljivija rešenja u oblasti stolarije. Osnovna delatnost nam je proizvodnja i ugradnja ulaznih sigurnosnih vrata, a u ponudi su i unutrašnja tj. sobna vrata, protivpožarna i protivdimna vrata, kao i PVC I ALU stolarija i Drvo – ALU stolarija.

Ono što nas izdvaja od drugih jeste izrada po meri i želji kupca tj. jedinstven program koji je usklađen sa potrebama i željama naših kupaca.

Vaša bezbednost je u našim rukama jer:

Mi imamo ključ za Vašu sigurnost!

BLOCK LOCK DOORS

Zašto izabrati nas?

Preko 24 godine iskustva

Block Lock Doors preko 24 godine svojim klijentima nudi najprihvatljivija rešenja u oblasti stolarije. Osnovna delatnost nam je proizvodnja i ugradnja ulaznih sigurnosnih vrata, a u ponudi su i unutrašnja tj. sobna vrata, protivpožarna i protivdimna vrata kao i PVC, ALU i Drvo-Alu stolarija.

Odličan kvalitet

Ono što nas izdvaja od drugih jeste izrada po meri i želji kupca, kao i vrhunski kvalitet repro materijala i same izrade vrata što rezultira odličnim kvalitetom finalnog proizvoda.

Profesionalna usluga

U našem izložbenom salonu možete se upoznati sa kompletnom ponudom a naši prodavci pomoći će Vam da izaberete odgovarajući model vrata u skadu sa Vašim željama i mogućnostima.

Izrada po meri

Sigurnosna i unutrašnja vrata kao i sve vrste fasadne stolarije izrađuju se po meri, prema Vašim građevinskim otvorima. Naša usluga obuhvata uzimanje mera, proizvodnju i ugradnju.

Dostava u dogovorenom roku

Obzirom da se sva vrata kao i fasadna stolarija izrađuju po meri, neophodno je na njihovu montažu čekati određeni vremenski period koji varira od trenutnog obima posla. Prilikom kupovine biće ugovoren i rok isporuke i montaže.

Montaža

Naši montažeri sa dugogodišnjim iskustvom na ugradnji sigurnosnih vrata i stolarije će profesionalno i brzo izvršiti montažu a po potrebi i servis, kako u okviru garantnog roka tako i nakon isteka garancije.

BLOCK LOCK DOORS

Rekli su o nama