Stolarija

Block Lock Doors

Najčešći materijali koji se koriste za izradu stolarije su:


PVC i ALU prozori i vrata postaju sve popularnija u odnosu na drvena. Najveća prednost PVC i ALU stolarije je to što joj treba jako malo održavanja - treba je samo povremeno očistiti i oprati. Nema potrebe za farbanjem. Kiša, vlaga i temperaturne promene je ne mogu oštetiti. Iz tog razloga su ALU i PVC prozori i vrata mnogo bolje rešenje od drvenih.

Bez obzira na vaše potrebe, dimenzije, dizajn i kreativnost arhitekte, PVC i ALU stolarija će se odlično uklopiti u vaš stambeni ili poslovni objekat. Izuzetno je prilagodljiva i moguće je izraditi različite oblike i dimenzije prozora i vrata, a sve u skladu sa individualnim željama klijenata i arhitektonskim i građevinskim rešenjima objekta.

Prozori su jedna od najvažnijih komponenti stambenih objekata kada je reč o niskoenergetskoj potrošnji. Uštedu energije postižemo zamenom starih drvenih prozora sa jednostrukim staklom novim PVC ili ALU prozorima sa dvostrukim niskoemisionim staklom.

Niskoemisiono staklo, punjeno argonom je vrsta termoizolacionog stakla koje će uz okvire prozora od ALU ili PVC profila smanjiti gubitak toplotne energije zimi, a smanjiti količinu toplotne energije koja će ući kroz prozor u unutrašnjost objekta leti.

Stolarija koju mi proizvodimo izrađuje se od visoko kvalitetnih materijala, PVC profila kompanije INOUTIC – THYSEN i ROLOPLAST, ALU profila vodećih svetskih proizvođača ETEM i ALUMIL, okovi SIEGENIA i ROTO.


OKOVI


Jedan od najvažnijih delova stolarije je svakako okov. Budući da je stalno otvaranje i zatvaranje prozora i vrata normalan način upotrebe, izuzetno je važno da sve komponente budu izuzetnog kvaliteta i izdržljivosti kako bi mogle obezbediti dug rok upotrebe. U našu stolariju ugrađujemo okove firme SIEGENIA i ROTO.

SIEGENIA je najpoznatija firma za proizvodnju vrhunskih okova sa dugogodišnjim iskustvom u dizajniranju, planiranju i proizvodnji najkvalitetnijih vratnih i prozorskih sistema.

Roto okovi predstavljaju prepoznatljivo ime kvaliteta u oblasti okova u svakoj kući - u celom svetu.

Globalno istraživanje, razvojni i proizvodni resursi, omogućavaju optimalna rešenja za sve specifične zahteve, uz krajnji cilj sigurno povezivanje i fleksibilnost.

Roto je poznat po inovativnim rešenjima koje priznaje i uvažava profesionalni svet.


O nama

Block Lock Doors svojim klijentima nudi najprihvatljivija rešenja u oblasti stolarije. Osnovna delatnost nam je proizvodnja i ugradnja ulaznih sigurnosnih vrata, a u ponudi su i unutrašnja tj. sobna vrata, protivpožarna i protivdimna vrata kao i PVC I ALU stolarija.

Naše vesti

Block Lock Doors će sve zainteresovane redovno obaveštavati o svim novinama u proizvodnji, planovima, uspesima kompanije, prisustvu na sajmovima, kao i o aktelnim ponudama. Pratite naše vesti.....

Adresa

Block Lock Doors
Jurija Gagarina 229 /71
Blok 45, TC ENJUB
call  +381 11 6168 341
call  +381 62 775 780
E-mail: office@blocklockdoors.rs

Radno vreme:
Ponedeljak- Petak 09.00 h - 20.00 h
Subota 09.00 h - 15.00 h