Promenljiva šifra

Block Lock Doors

Novi CAMBIO FACILE sistem lako promenljive šifre je dizajniran i patentiran od italijanskog proizvodjača CISA da bi se korisnicima olakšala zamena ključeva u slučaju kradje, gubljenja, zaboravljanja, posudjivanja ili drugog oblika moguće zloupotrebe ključeva. Proizvodjačima blind vrata je omogućeno da zapakovane i nekorišćene ključeve predaju kupcu.

Zamena servisnog ili bilo kog korišćenog ključa se vrši prema sledećoj proceduri:

  1. Na otvorenim vratima se servisnim ili prethodno korištenim ključem šipovi izbace napolje okretanjem ključa do kraja i ključ se izvadi (slika 1)
  2. Iz originalne kutije/kese se izvadi alatka i korisnički ključ
  3. Alatka se vrhom stavi u otvor i istovremeno zaokreće i pritiska sve dok se ne čuje "KLIK" (slika 2,3)
  4. U bravu se stavi novi korisnički ključ i sa njim se okretanjem unazad uvuku šipovi (slika 4). Pre zatvaranja vrata novim ključem se zatvori i otvori nekoliko puta. Procedura je završena i sada rade novi ključevi, a ne rade servisni ili neki prethodno korišteni.


Važna napomena: Procedura promene šifre se obavlja kada je brava u normalnom položaju bez pritiska na šipove ili okretanja brave u ruci da šipovi idu na gore.

 

O nama

Block Lock Doors svojim klijentima nudi najprihvatljivija rešenja u oblasti stolarije. Osnovna delatnost nam je proizvodnja i ugradnja ulaznih sigurnosnih vrata, a u ponudi su i unutrašnja tj. sobna vrata, protivpožarna i protivdimna vrata kao i PVC I ALU stolarija.

Naše vesti

Block Lock Doors će sve zainteresovane redovno obaveštavati o svim novinama u proizvodnji, planovima, uspesima kompanije, prisustvu na sajmovima, kao i o aktelnim ponudama. Pratite naše vesti.....

Adresa

Block Lock Doors
Jurija Gagarina 229 /71
Blok 45, TC ENJUB
call  +381 11 6168 341
call  +381 62 775 780
E-mail: office@blocklockdoors.rs

Radno vreme:
Ponedeljak- Petak 09.00 h - 20.00 h
Subota 09.00 h - 15.00 h