PVC stolarija

Block Lock Doors

PVC je lako prilagodljiv materijal tehnologije od koje se uspešno izrađuju profili za građevinsku stolariju.

Karakteristike PVC stolarije:

Ovakva stolarija će trajati mnogo duže bez potrebe za velika ulaganja u održavanje. Potvrda za kvalitet i izdržljivost materijala od kojih se izrađuje PVC stolarija je i višegodišnja garancija koja se daje prilikom izrade.

Jedna od najboljih osobina PVC vrata i prozora je njihova sposobnost zvučne i termoizolacije.
Zahvaljujući vazdušnim komorama i dihtunzima, prozori imaju dobre termoizolacione i zvučne karakteristike što prouzrokuje smanjenje potrošnje energije, kako za grejanje tako i za hlađenje unutrašnjeg prostora, a samim tim doprinose zaštiti životne sredine.

Takođe, dobre karakteristike ovih profila u kombinaciji sa dvoslojnim ili troslojnim staklom, koje može biti punjeno sa argonom, može doprineti značajnom smanjenju spoljašnje buke.

Naši PVC prozori i balkonska vrata vašem domu daju svetlost i prozračnost, štite dom od buke, toplote i hladnoće. Kod proizvodnje PVC stolarije vodimo brigu i o najsitnijim detaljima.

Pri zameni stare stolarije najbitnije je odabrati dobar profil i okov, tako da te dve stvari i značajno određuju cenu stolarije.

PVC je skraćenica za polivinil-hlorid, materijal koji ima veliku primenu u izradi vrata i prozora. Ovakva stolarija će trajati mnogo duže bez potrebe za velika ulaganja u održavanje. Potvrda za kvalitet i izdržljivost materijala od kojih se izrađuje PVC stolarija je i višegodišnja garancija koja se daje prilikom izrade.

Na našem tržištu postoji dosta kvalitetnih nemačkih profila, ali smo mi prednost dali INOUTIC ( THYSSEN) profilima. Ovi profili i u štoku i krilu sadrže pocinkovani čelik od 1.5mm koji daje dodatnu jačinu i stabilnost gotovim otvorima. Dugogodišnje iskustvo i stalno unapređenje i inovacije ugrađeni su u INOUTIC - THYSSEN profile.
Postoji izbor od dva petokomorna profila i jednog šestokomornog. Petokomorni su ELITE i ARCADE, imaju identične karakteristike samo postoji razlika u dizajnu tj. ARCADE ime zaobljeno krilo dok je ELITE sa ravnim ivicama. Šestokomorni profil je PRESTIGE, on ima komoru više, širi je za 5mm i sadrži treću - srednju diht gumu.


PROFILI ELITE - ARCADE

PVC profili ELITE i ARCADE imaju širinu od 71mm, izuzetno su dopadljivog izgleda, imaju izuzetnu stabilnost i nude odličnu zvučnu i toplotnu izolaciju. U zavisnosti od stakla koje se koristi može se poboljšati zvučna i toplotna izolacija. Sa ovim profilima moguće je raditi sve vrste otvora, prozore, ulazna i balkonska vrata, svetlarnike, izloge, lučne prozore vrata i fixeve,kao i podizno klizne otvore.

Karakteristike petokomornih profila ELITE i ARCADE:


PROFILI PRESTIGE

Visok nivo funkcionalnosti, odlična zvučnu i toplotna izolacija u potpunosti zadovoljavaju najnovije evropske kriterijume modernog građevinarstva. Sa širinom profila od 76 mm, srednjom-trećom diht gumom profil PRESTIGE će omogućiti postizanje velike uštede energije.U poređenju sa starim standarnim prozorima sa jednostrukim staklom, sa novom PVC stolarijom postižete uštedu u grejanju i do 40%. Ovaj kvalitetni profil je za probirljive kupce posebnih zahteva jer pruža mogućnost ugradnje troslojnog NE stakla punjenog argonom u širini od 42 mm. Sa ovim profilom takođe je moguće raditi sve vrste otvora.

Karakteristike šestokomornog profila PRESTIGE:


ROLOPLAST

Od domaćih proizvođača smo se odlučili za ROLOPLAST profile. Šestokomorni i petokomorni pvc prozori i balkonska vrata izrađeni od Roloplast profila u više boja i dezena. Uz upotrebu niskoemisionog stakla pružaju najoptimalnije rešenje za dugi niz godina.
Profili napravljeni od PVC materijala su trajni i postojani na atmosferske uticaje, UV stabilni, poseduju sistem vazdušnih komora.
Njihovo zatvaranje je vrhunska izolacija bez obzira na klimatske uslove.

ROLOPLAST PVC profili odlikuju se višekomornim sistemom i to :
5 komornim sirine 65 mm
6 komornim sirine 75 mm

Termopan staklo za PVC stolariju 4+16+4

Laminacija
Profili mogu biti laminirani u dezenima zlatnog hrasta, oraha, mahagoni i u sivoj boji. Procesom laminacije se na površinu profila stavlja folija za laminaciju, što ne samo da doprinosi lepšem izgledu prozora i vrata već i naknadno redukuje temperaturu.

Staklo
U standardnoj isporuci dobijate niskoemisiono “float” staklo.
U svojoj ponudi pored klasičnog providnog izostakla, imamo i razna termoizolaciona, ornament, polurefleksna i refleksna stakla (mat, peskirano, stopsol...)

float providno staklo
float providno staklo
flutes mat staklo
flutes mat staklo
griz staklo
griz staklo
peskirano staklo
peskirano staklo
stopsol staklo
stopsol staklo

SISTEM 600


Karakteristike šestokomornog profila tip ‘600’:

UV vrednost 1,16 W / m² К
Zvučna izolacija Rw= 36 dB
Vodonepropusnost testiran na 8А (SRPS EN 12208: 2008)

SISTEM 500


Karakteristike petokomornog profila tip ‘500’:

UV vrednost 1,12 W / m² К
Zvučna izolacija Rw= 32 dB
Vodonepropusnost testiran na 8А(SRPS EN 12208: 2008)


Katalog PVC panela za vrata

katalog panela za vrata 01
katalog panela za vrata 01
katalog panela za vrata 02
katalog panela za vrata 02
katalog panela za vrata 03
katalog panela za vrata 03

O nama

Block Lock Doors svojim klijentima nudi najprihvatljivija rešenja u oblasti stolarije. Osnovna delatnost nam je proizvodnja i ugradnja ulaznih sigurnosnih vrata, a u ponudi su i unutrašnja tj. sobna vrata, protivpožarna i protivdimna vrata kao i PVC I ALU stolarija.

Naše vesti

Block Lock Doors će sve zainteresovane redovno obaveštavati o svim novinama u proizvodnji, planovima, uspesima kompanije, prisustvu na sajmovima, kao i o aktelnim ponudama. Pratite naše vesti.....

Adresa

Block Lock Doors
Jurija Gagarina 229 /71
Blok 45, TC ENJUB
call  +381 11 6168 341
call  +381 62 775 780
E-mail: office@blocklockdoors.rs

Radno vreme:
Ponedeljak- Petak 09.00 h - 20.00 h
Subota 09.00 h - 15.00 h