ALU stolarija

Block Lock Doors

Alu stolarija svojim osobinama zadovoljava visoke standarde današnjeg tržista za kvalitetnom stolarijom za koju je potrebno minimalno održavanje. Aluminijumska stolarija svojom čvrstoćom osigurava statičku stabilnost ugrađenih elemenata. Aluminijumskim profilima se takođe postiže i ušteda toplotne energije a njihova glatka površina znatno olakšava održavanje.

Aluminijum je materijalu prirodnog porekla koji ne utiče negativno na okolinu i zdravlje ljudi.

Zastakljivanje se vrši kao i kod PVC stolarije termo staklom u više varijanti.
Posebno bismo izdvojili ulazna ALU vrata koja će zasigurno svaki dom maksimalno oplemeniti svojim izgledom i dizajnom.

Ukoliko vam treba čvrsta, postojana i lagana stolarija kojom ćete pokriti veće površine, u najvećem broju slučajeva ćete se odlučiti za aluminijumsku stolariju. Pored pouzdanosti i odlične izolacione sposobnosti, ona pruža i estetski doživljaj jer oštre i jasne linije kao i visok stepen završne obrade pružaju moderan izgled i luksuzan stil vašem objektu. Vrata i prozori se mogu praviti od eloksiranih ili plastificiranih profila, sa ili bez termo prekida, od različitih debljina profila i broja komora.

BLOCK LOCK DOORS koristi profile koji su proizvod vodećih svetskih proizvođača ETEM i ALUMIL i zadovoljavaju sve potrebne standarde u svojoj kategoriji a poznate karakteristike aluminijuma i njegova postojanost garantuju dug vek trajanja i pouzdanost.

  

Aluminijumski profili su pogodni za elemente velikih dimenzija na poslovnim objektima. Zahvalni su za objekte koji su izloženi visokim temperaturama i intenzivnoj sunčevoj svetlosti. Svojom čvrstoćom, aluminijumski profili obezbeđuju sigurnu statičku stabilnost.

O nama

Block Lock Doors svojim klijentima nudi najprihvatljivija rešenja u oblasti stolarije. Osnovna delatnost nam je proizvodnja i ugradnja ulaznih sigurnosnih vrata, a u ponudi su i unutrašnja tj. sobna vrata, protivpožarna i protivdimna vrata kao i PVC I ALU stolarija.

Naše vesti

Block Lock Doors će sve zainteresovane redovno obaveštavati o svim novinama u proizvodnji, planovima, uspesima kompanije, prisustvu na sajmovima, kao i o aktelnim ponudama. Pratite naše vesti.....

Adresa

Block Lock Doors
Jurija Gagarina 229 /71
Blok 45, TC ENJUB
call  +381 11 6168 341
call  +381 62 775 780
E-mail: office@blocklockdoors.rs

Radno vreme:
Ponedeljak- Petak 09.00 h - 20.00 h
Subota 09.00 h - 15.00 h