O nama

Block Lock Doors

Od svog osnivanja 2000-te godine Block Lock Doors veruje u vrednosti za koje smatramo da su temelj našeg dosadašnjeg, a i budućeg uspešnog poslovanja:


Block Lock Doors svojim klijentima nudi najprihvatljivija rešenja u oblasti stolarije. Osnovna delatnost nam je proizvodnja i ugradnja ulaznih sigurnosnih vrata, a u ponudi su i unutrašnja tj. sobna vrata, protivpožarna i protivdimna vrata, kao i PVC I ALU stolarija i Drvo - ALU stolarija.
 

Ono što nas izdvaja od drugih jeste izrada po meri i želji kupca tj. jedinstven program koji je usklađen sa potrebama i željama naših kupaca.
 

*Vaša bezbednost je u našim rukama jer :

Mi imamo ključ za Vašu sigurnost! 

 

O nama

Block Lock Doors svojim klijentima nudi najprihvatljivija rešenja u oblasti stolarije. Osnovna delatnost nam je proizvodnja i ugradnja ulaznih sigurnosnih vrata, a u ponudi su i unutrašnja tj. sobna vrata, protivpožarna i protivdimna vrata kao i PVC I ALU stolarija.

Naše vesti

Block Lock Doors će sve zainteresovane redovno obaveštavati o svim novinama u proizvodnji, planovima, uspesima kompanije, prisustvu na sajmovima, kao i o aktelnim ponudama. Pratite naše vesti.....

Adresa

Block Lock Doors
Jurija Gagarina 229 /71
Blok 45, TC ENJUB
call  +381 11 6168 341
call  +381 62 775 780
E-mail: office@blocklockdoors.rs

Radno vreme:
Ponedeljak- Petak 09.00 h - 20.00 h
Subota 09.00 h - 15.00 h