Molimo Vas instalirajte ili ukljuиite flash plugin

Početna

SIGURNOSNA VRATA DOMAĆE PROIZVODNJE


Sigurnosna vrata Block Lock Doors namenjena su osiguranju objekta od provale i obijanja, kao i oružanog probijanja, karakteristiše ih vrhunski dizajn i visoka sigurnost konstrukcije.
U ponudi se nalaze jednokrilna i dvokrilna vrata, kao i jednokrilna i dvokrilna sigurnosna vrata sa nadsvetlom.
Vrata se izrađuju isključivo po meri debljine 53 mm - 70 mm, u zavisnosti od drvenih obloga i modela vrata.

Sigurnosna vrata model BLD 1
Sigurnosna vrata model BLD2.
Vrhunski dizajn postignut je finom obradom i oblaganjem krila vrata u nekoliko mogućih varijanti. Detaljnije...


SIGURNOSNA VRATA UVOZNA


Sigurnosna vrata iz uvoznog programa dostupna su u beloj i braon boji, a bez pervajz lajsni što omogućava montažu na više različitih pozicija.

Vrata koja mi prodajemo namenjena su prodaji na evropskom tržištu pa su i proizvedena po evropskim standardima što se triče dimenzija, visine na kojoj je postavljena špijunka kao i cilindara koji se po potrebi mogu zameniti cilindrima bilo kog evropskog proizvođača. Detalnije...
SOBNA VRATA


Širok izbor modela i visok kvalitet ponude sobnih vrata u proizvodnji “BLOCK LOCK DOORS” pruža mogućnost opremanja kako klasičnih tako i savremenih stambenih i poslovnih objekata.

Sobna vrata izrađujemo od medijapana sa različitim završnim obradama, po Vašem izboru, ali na način koji omogućava da ih uklopite u enterijer.
Posedujemo iskusan tim za prevoz i ugradnju, a ljubazno osoblje će pokušati da svim vašim željama izađe u susret kako bi ste oplemenili vaš stambeni ili poslovni prostor. Vrata se izrađuju u standardnim dimenzijama, ali i po porudžbini i merama kupca. Detaljnije...


PVC STOLARIJA


Svoj kvalitet PVC stolarija iz godine u godinu potvrđuje zahvaljujući brojnim parametrima. Svojim kvalitetom PVC stolarija polako ali sigurno potisnula je u drugi plan korišćenu drvenu stolariju.

PVC stolarija koju izrađujemo od profila renomiranog nemačkog proizvođača THYSSEN, dostupna je u svim željenim oblicima otvaranja.

Perfektna izrada, visoka zvučna i toplotna izolacija i skladan odnos linija i modela čine PVC stolariju isplativim dugogodišnjim rešenjem. Detaljnije...


ALU STOLARIJA


Od svog nastanka pa sve do danas, tehnologija izrade aluminijumske stolarije stalno napreduje. U okviru Vaših mogućnosti napravićemo ponudu i pomoći da odaberete ALU prozore, koji će svojom funkcionalnošću, izdržljivošću i dugim vekom trajanja opravdati Vaše poverenje. Aluminijumski profili koje koristimo u proizvodnji su ETEM i ALUMIL.

Važno je istaći da su ALU prozori izuzetno jednostavni za održavanje, kao i da se mogu reciklirati, čime doprinose očuvanju životne sredine. Pored standardnih ALU prozora, postoji i kombinacija aluminijum - drvo, koja poseduje značajnu termičku izolaciju zbog drveta koje se nalazi u središnjem delu. Detaljnije...


PROTIVPOŽARNA VRATA


Protivpožarna vrata iz naše ponude ispunjavaju visoke sigurnosne i protivpožarne zahteve propisane standardima, te stoga pružaju sigurnost visokog tehničkog dometa.

Protivpožarna vrata poseduju atest o protivpožarnosti Instituta IMS u Beogradu, SRPS U.J1.160, na 90 i 120 min. protivpožarnosti.

Ovakva vrsta protivpožarne zaštite se koristi širom sveta u javnim i privatnim objektima. Vrata se proizvode isključivo u standardnim dimenzijama. Detaljnije...


PROTIVDIMNA VRATA


Protivdimna vrata izrađena od pocinkovanog čelika, sa dihtujućom trakom po unutrašnjem obodu štoka vrata. Vrata su reverzibilna, odnosno mogu se ugraditi kao leva ili desna.

Protivdimna vrata se proizvode isključivo u standardnim dimenzijama. Ugradnja – montaža vrata je obezbeđena svakom našem kupcu. Detaljnije...